RSS Feed

Moikka maailma!

1

lokakuu 15, 2014 by Emmi

eli blogini idea on kertoa teille seikkailuistani Sveitsissä. Aloitus on hieman myöhässä ja olen ollut Sveitsissà jo puolitoista kuukautta ja ehtinyt kokea vaikka minkälaista hurjaa sekä vähemmän hurjaa. Alkuun aloitan kertomaan ekasta viikosta lähtien ja uskon että tekstiä tulee paljon tämän viikon aikana. =) Ja jossain vaiheessa paljastan suunnitelmani mitä täällä sveitsissä ollessani olen ajatellut rupevani tekemään, mutta sen vuoro ei ole vielä. Olisi hienoa jos ihmiset lukisivat blogiani ja antaisivat vinkkejä kirjoituksiin ja kommentoisivat kirjoituksiani. Risut ja Ruusut ovat siis tervetulleita.

Sitten tietysti vähän tietoa itsestäni:

Olen 20 vuotias, ikäkriisiä poteva nuori nainen, minulle sattuu ja tapahtuu kaiken näköistä. Olen menevä, villi ja vapaa ja tahdon elää sekä seikkailla. Saan päähäni mitä typerämpiä ideoita, olen ailahteleva mieleltäni, pieni ja pippurinen. Olen aika usein myös eksyksissä ja siitä seurauksena elämäni on täynnä jännitystä ja seikkailua. Hius värini muuttuu yleensä vuoden ajan mukaan tai elämän tilanteeni mukaan. Tälä hetkellä hiukseni on punaiset, koska halusin piristystä syksyyn. Olen ammatiltani lähihoitaja, mutta aijon kouluttautua eräoppaaksi ja haluan joskus vielä olla tarjoilija. Ja niin olen myös Tàllä hetkellä aupairina Sveitsissä ja nautin elämästäni täällä. Olen onnistunut löytämään itselleni mainiot ihmiset ympärille jotka ovat valmiita auttamaan minua ja mikä tärkeintä he ymmärtävät minua. Rakastan uppoutua elokuvien ihmeelliseen mailmaan, rakastan pohtia, analysoida ja arvioida kaikkea. Opiskelen tällä hetkellä ranskan kieltä ja tietysti englantia, jotta kieli taitoni parantuu. Sveitsissä ollessa olen myös oppinut rakasamaan kävelemistä,nauttimaan hiljaisuudeesta ja luonnosta. Täällä olo on kasvattanut minua ihmisenä huimasti ja olen tajunnut mitä oikeasti haluan elämältä. Jumaloin myös applen tuotteita!

instagrmista minut löytää nimimerkillä emmireettajulia

10622796_10204362362555247_7207840170546630472_n

Toivottavasti kiinnostutte ihmiset lukemaan juttujani.


1 comment »

  1. Nimetön sanoo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 − = 10

Arkistot