RSS Feed

Syytöntä syytetään

32

lokakuu 28, 2014 by Emmi

Hei!

tilanne on tämä sain toukokuussa aamulla puhelinsoiton missä sanottiin ettei töihin tarvitse enää tulla ja samana yönä olisi ollut yövuoro. Olin siis valmistautunut menemään töihin.  Kysyin syytä että miksi sain potkut Ja mitään syytä ei kuitenkaan annettu. Juttuni meni liitolle hoidettavaksi ja asianajajat totesi että tässä on toimittu väärin. Pyysivät että minulle on maksettava seitsemästä kuukaudesta, mutta tähän ei kuitenkaan suostuneet ja takaisin tuli ehdotus että maksaisivat 2viikosta!! Me ei tähän suostuttu ja edelleen pysyttiin samassa seitsemässä kuukaudessa, se on ihan lakisääteistä että jos on laiton irtisanominen niin täytyy maksaa ainakin 6-7 kuukaudesta. Sitten eilen sain sähköpostia asianajajaltani että nyt minua on alettu syyttämään lääke varkaudesta?!  Että se olisi ollut syy miksi minut irtisanottiin, mutta miksi ei työpaikallani ole heti alettu toimimaan? Jos tällaisesta on epäilystä pitäisi tehdä rikostutkinta heti, minulle olisi pitänyt kertoa epäilystä ja minulla siis mahdollisuus kiistää asia eli meidän olisi jokatapauksessa täytynyt keskustella asiasta ennenkuin potkut voi minulle antaa. Ihan uskomatonta, en ymmärrä miten aikuiset ihmiset kehtaa tehdä noin vakavia syytöksiä toisesta rahan takia! Tämä kaikki on vain sitä että yrittävät välttää joutumasta maksamaan minulle. Olen ihan palasina, teen aina työni hyvin ja jos en ole tehnyt työtäni hyvin niin minä kyllä olisin ollut valmis ottamaan palautetta, onhan mahdotonta kehittyä jos ikinä ei mistään anneta palautetta tai huomautetaan asioista. Kaiken annoin työlleni ja työkavereille ja asukkaille ja tässä kiitos… Mitä tämä ”aikuisten mailma” on? Viikko meni pilalle ja itkulle ei tule loppua kun sattuu niin paljon. Miten pahalle tuntuu kun syytetään vakavasta rikoksesta, ne ei ehkä tullut ajatelleeksi sitä että jos tommonen merkintä tulee papereihin se on hyvästi lähihoitajan työt hyvästi elämä… Ei kiinnostais kyllä tehdä enää mitään hyvää toisten puolesta kun kiitos on tämä… mutta teen silti. He eivät varmaan myöskään arvanneet miten tämmöinen voi musertaa nuoren ihmisen tai kenet vaan.

Aion nostaa kunnianloukkaus syytteen, pitäisikö minun?

kertokaa mitä mieltä olette?

-musertanut

p.s. Saa jakaa!

lisäystä tekstiin toisesta kirjoituksesta.

ihmiset joka ovat lukeneet blogiani tietävät tilanteen Ja että tänään olen käynyt monenlaisia tunteita läpi. Toivon ettei kukaan joutuisi kokemaan mitään vastaavaa. Toivon että tästä nousisi hälinä jotta ihmiset heräisivät, kunnioitus löytyisi ja vastaavilta tapauksilta vältyttäisiin. On surullista miten paljon sain yhteyden ottoja työntekijöiltä siitä mitä ovat joutuneet kokemaan ja että asiat on jäänyt hoitamatta. On tosin myös itsestä kiinni hoidetaanko asiat vai ei. Ihmisen ei pitäisi työelämässä tuntea että on väärin kohdeltu tai kiusattu. Hyvä aikuisten on lapsia kasvattaa ja saarnata kiusaamisesti, haukkua nuoria rettelijöiksi ja hulttioiksi kun ei itse Osata käyttäyttyä. Jos aikuisena ja työpaikassa on tuollaista en halua ikinä aikuiseksi. Nuoruus ajan kiusaaminen oli lievää tähän verrattuna, vaikka sekin sattui. Toki myös työntekijöiden täytyy kunnioittaa johtoporrasta, mutta jos kerta toisensa jälkeen lytätään ja kieroillaan niin ei työntekijä jaksa kunnioittaa. Siis johtajat arvostakaa työntekijöiden panosta, keskustelkaa ja toimikaa lain mukaan! Kaikesta selviää kun vain selvittää asiat. Haluan kiittää kaikkia tukijoitani, kiitos kommenteista ja neuvoista. ISO kiitos myös super liitolle joka hoitaa asiaani, voin sano että työ on Tethy kunnolla. Olkaa tarkkoina, pitäkää huoli omista oikeuksistanne ja elkää ikinä luovuttako Jo’s Tuntuu että on tullut väärin kohdelluksi ja tiedät olevasi oikeassa. Hyödyntäkää ammatti ihmisten apua, meitä varten he ovat!

-toivoa täynnä

on ollut hieno huomata miten paljon aihe on herättänyt keskustelua, toivottavasti tämä edes auttaisi

ihmisiä ole man huolellisia ja työpaikkojen rehellisimpiä. Ei yhtään olisi pahitteeksi Jos työpaikkoja alettaisiin enemmän tarkkailla laillisuuden suhteen, ehkä niin vältyttäisiin laittomuuksilta ja oikeuksien laiminlyönniltä. Pelit olisi pelattu!

lisätty lukuisien tsemppejen ansiosta! Kiitos!


«

32 comments »

 1. nimetön sanoo:

  Ihan hirveetä kohtelua. Pysy lujana ja vaadi selityksiä. Minun mielestä tuo on kunnialoukkaus pahimmasta päästä. Ehdottomasti nostat syytteen! Toivottavasti kaikki järjestyy

  • Emmi sanoo:

   Joo huonobtilanne. Mutta perilsi en anna. On vain turhauttavaa kuulla tuommosia syytöksiä. Toivotaan parasta.!

 2. Jenni Hallikainen sanoo:

  Todellakin laitat kova kovaa vastaan! Periksi ei anneta! Muista olen tukenasi!

  • Emmi sanoo:

   Kiitos jenni! <3 Omistan kyllä mahtavat ihmiset ympärilläni. Todella moni on antanut tukensa. Ja harmittaa kun tämä on mennyt tähän, mutta pelataan sitten tämmöstä peliä..

 3. S sanoo:

  EHDOTTOMASTI !! KUINKA KAUAN TYÖSUHTEESI OLI JATKUNUT?
  JATKA TAISTELU LOPPUUN! VOITAT SEN VARMASTI JOS IRTISANOMINEN ON LAITON JA MITÄÄN NÄYTTÖÄ EI LÖYDY JA KETÄÄN EI TURHASTA VOI SYYTTÄÄ ILMAN NÄYTTÖÄ.
  TUSKIN VEISIT ASIAA ETEENPÄIN MIKÄLI OLET SYYLLISTYNYT JOHONKIN RIKKEESEEN.
  NUORIA POMPOTELLAAN JUURIKIN SEN TAKIA, ETTÄ LUULLAAN ETTÄ HE EIVÄT USKALLA VIEDÄ ASIOITA ETEENPÄIN JA ETTÄ HEILLÄ EI OLE TARPEEKSI TIETOA ASIOISTA.
  ONNEKSI LIITTO ON PUOLELLASI!

  OMASTA HUONOSTA KOKEMUKSISTA TYÖPAIKOIKSI VOIN MAINITA LIDLIN. EN IKINÄ EDES ASTU KYSEISEEN FIRMAAN ENÄÄ!

  • Emmi sanoo:

   Vuoden olin töissä melkein. Ja taistelen loppuun! Niin en tuskin kuuluttaisin julkisesti jos olisin jotain tehnyt… Tää on käsittämätöntä. Toivottavasti tämä herättäs niin paljon meteliä että johtajisto heräis ja muitten eibtarviisi keståå tällaista soopaa!

 4. kilppari sanoo:

  Onko tällä kyseisellä firmalla näyttöä varkaudesta?

  • Emmi sanoo:

   Ei minun tietääkseni eikä minulle ole ainakaan mitään tietoa tullut eikä poliisille ole asiasta raportoitu… Eli tuskin niillä näyttöä on.

 5. Taneli sanoo:

  Todellakin! Älä missä nimessään myötäile. On kyllä hyvin törkeää tuollainen käytös.. Tsemppiä!

 6. Veijo Pentikäinen sanoo:

  Rakas Emmi. Sulle on tapahtunut iso vääryys. Anna asianajajan hoitaa hommansa ja laittakaa kova kovaa vastaan. Tuo on vakava syytön johon sinun on vastattava viemällä asia eteenpäin. Taistelun lomassa huolehdi itsestäsi ja nauti Sveitsin vuodestasi. <3

  • Emmi sanoo:

   Kiitos veijo <3 mä haluan että tää mun asia hoituu. Mut haluisin myös et ihmiset heräis ja tämmöstä ei enää kellekkään sattus! Tää on aika raskas prosessi.

 7. veera sanoo:

  En ymmärrä miten tänmöstä edes tapahtuu. Hyviä työntekijöiyä rangastaan siitä että tekee työnsä hyvin. Kateelliset panettelee. Go Emmi! <3

 8. Kati sanoo:

  Emmi, olen tukenasi <3 terv. entinen luokkakaverisi

 9. juupajuu sanoo:

  Taistele ja nosta tuostaki meteli ettäs kehtaavat

 10. sasas aaaa sanoo:

  Voitat tuon jutun aika varmasti ja jos ne sua syyttää jostain lääke varkaudesta mutta eivät oo menny poliisin juttusille niin yrittävät vaan pelotella jos ne alussa aikovat maksaa kahdelta viikolta ja nyt oot joku pilleri rosvo olevinaan.

 11. YapYap sanoo:

  Elikkäs, oliko työnantajalla mitään näyttöä näille syytöksille? Uskon kyllä, että et ole mitään lääkkeitä sieltä vienyt ja ihmettelen että miten joku tommosta tekee. Toivottavasti pärjäilet ja jaksamisia sinne!

 12. Virpi sanoo:

  Ei ketään irtisanota tuosta vaan selittelemättä! Esimies on toiminut tosi väärin, kyllä sinut olisi pitänyt pyytää tuollaisten epäilyjen vuoksi ensin henkilökohtaiseen keskusteluun ja sitä kautta tarpeen mukaan aloittaa asian selvitys.Ei sitä työpaikoillakaan anneta ensin rangaistusta ja sitten vasta mietitä, onko siihen aihetta ja todellista syytä.Taitaa tulla työnantajalle kallis paukku moisesta toiminnasta. Pää pystyyn, itse tiedät mitä olet tehnyt tai jättänyt tekemättä!Älä anna periksi vaan taistele loppuun saakka oikeuksistasi!

 13. Pirjo sanoo:

  Tiedän miltä sinusta tuntuu…Olen kokenut työpaikkakiusaamista,järjetöntä.Toivottavasti asiasi selviää 🙂 kaikkea hyvää ja jaksamista taistella oikeuksistasi 🙂

  • Emmi sanoo:

   Se on ai an uskomatonta! Ja typerää.. Aikaa ja voimia tää kyllä vie. Ja se on minusta väärin. Jokaisella pitäisi olla sama kohtelu eikä omien oikeuksien takia pitäisi joutua taistelemaan, koska ne lukee myös laeissa. Mutta kiitos tsempistä 🙂

 14. A.A sanoo:

  Emmi says:28.10.2014 at 19:08Ei minun tietääkseni eikä minulle ole ainakaan mitään tietoa tullut eikä poliisille ole asiasta raportoitu… Eli tuskin niillä näyttöä on.

  Emmi says:29.10.2014 at 08:42Ei kai. Ainakaan ei ole minulle asti niitä näyttöjä tullut. Kiitos tsempistä

  Jotenkin kiertelet tässä asiaa.

  Sanot että ei ole sinulle tai poliisille ainakaan mitään näyttöä annettu mutta..

  Kysymys: Onko mahdollista että heillä olisi jotain näyttöä asiasta?

  • Emmi sanoo:

   Ei voi olla koska mitään en ole vienyt. Saatan kirjoittaa sekavasti välillä. Anteeksi jos oot saanu väärän kuvan. Mutta pointti on se että jos heillä on näyttöä asiasta jota ei ole tapahtunut, niin haluisin itsekin tietää ha ihnettelen sitä että jos näyttöä on miksei poliisille ole raportoitu. Pahoittelen väärin ymmärryksen. 🙂

 15. josu sanoo:

  Valtavan paljon voimia sulle. On arvostettavaa myös että toit tapahtuneen totuudenmukaisesti ulos. Tässä tapauksessa työpaikkasi johtoporras on laiminlyönyt työntekijän perus oikeuksia , ja syyttänyt tekemättömästä teosta ja se on mielestäni todella loukkaava teko rehellistä parhaansa tekevää työntekijää kohtaan. Tässä tapauksessa ei kysymys ole enään mielipiteestä vaan kunnianloukkauksesta ja perusoikeuksien laiminlyömisestä. On täysin oikeutettua nostaa kunnianloukkaus syyte niitä vastaan jotka ovat loukanneet kunniaasi.

  • Emmi sanoo:

   Kiitos kommenteista. On alkaa nut tulemaan sellaisia paljastuksia että tiedät tämän olevan vain Kieroa juonta jottei tarvitsisi maksaa. Vaikka tiedän itse etten ole mitään vienyt niin kyllä syytökset loukkaa ja vain odotan mitähän seuraavaksi.

 16. Tsemppii sanoo:

  Syyte kunniankloukkauksesta ja ilmoitat asianajajalle, että muistaa muistutella vastapuolta siitä, että tollaisella tekaistuilla syytteeltä viedään ahkeran työntekijän toimilupa koko alalta. Kukas sitte maksaa uudelleen kouluttautumisen jollekin muulle alalle? Olet kokenut vääryyden, mutta toivottavasti tilanne korjaantuu. Asianajajan kanssa miettisin kyllä pitäisikö poliisia ottaa kuinka paljon mukaan ja minkäverran suomea kannattaa hyödyntää.

  • Emmi sanoo:

   Kiitos tsempistä ja kommentista 🙂 en usko että somesta on yksin mulle hyötyä muuta kun että saan monien ihmisten tuen. Mutta toivon että somella olisi se hyöty ettei ihmiset alistu kaikkeen vaan pitää huolen omista oikeuksista. Ja että tällaiseen saataisi. Edes jonkinlaista stoppia. No juttu o. Siirtymässä käsittääkseni oikeuteen asti nyt ja tiedän että kaikki menee hyvin koska on selvinnyt asioita mistä tietää jutun olevan ihan pelkkää juonittelua ja kieroilua.. Ja minö itse tiedän etten ole tällaista tehnyt, mutta tietysti kaikkea voi tapahtua ihan pelottaa että mitä, mutta toivotaan kaiken kääntyvän oikeinpäin. Olisi hirveätä jos luvat menisi… Sen takia tämä olikin niin iso juttu minulle ja suuri hämmästys että rahan takia ollaan valmiita pilaamaan nuoren ihmisen tulevaisuus.. :\

 17. Tsemppii sanoo:

  Syyte kunniankloukkauksesta ja ilmoitat asianajajalle, että muistaa muistutella vastapuolta siitä, että tollaisella tekaistuilla syytteeltä viedään ahkeran työntekijän toimilupa koko alalta. Kukas sitte maksaa uudelleen kouluttautumisen jollekin muulle alalle? Olet kokenut vääryyden, mutta toivottavasti tilanne korjaantuu. Asianajajan kanssa miettisin kyllä pitäisikö poliisia ottaa kuinka paljon mukaan ja minkäverran somea kannattaa hyödyntää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 65 = 75

Arkistot