RSS Feed

kun tunnit ei riitä

0

marraskuu 7, 2014 by Emmi

huhhuh mikä päivä! Paljon on touhuttu, mutta tuntuu ettei mitään ole tehty ja paljon on vielä tekemättä. Voisiko vuorokauteen saada lisää tunteja?! Hieman stressiä pukkaa, mutta toivottavasti asiat alkaa helpottaa kun on noi työsotkut saatu pois alta. Tänään on shoppailtu paljon mm joululahjoja ja kaikennäköstä. Ajatukset on nyt niin sekasin etten edes osaa kirjoittaa joten parempi ehkä laiittaa kuvia. Ja mitä urheiluun ja treenaamiseen tulee niin kävin vain pikaisen lenkin juoksemassa. Se ei ollut mikään nautinto koska kokoajan vain ajattelin että meneeköhän mulla liikaa aikaa. Tulipahan testattua että kuinka nopeasti jaksaa/ pystyy juoksemaan muutaman kilometrin pituisen lenkin. Lenkkiä ei kuitenkaan malttanut jättää välistä koska sitten olisi ollut tyhjä olo ja rytmit sekaisin vielä enemmän. Mutta nyt lopetan lätinät ja laittelen kuvia.

imageimageimageimageimageimageimage

joululahjoja lapsosille, autot ja lentsikat shampoita. Kengät tytölle, apinapehmolelu ja autotpalapeli

image

sukat jotka tukee hyvin ja edistää verenkiertoa, parhautta!

image

pyjama, joka on ihanan lämmin ja pehmeä

image

farkut, haludin vaihtelua normaali farkkuihin

image

panta jossa on heijastin, ei lenkillä korvat palellu

image

hyvät topparukkaset nii passaa lumella leikkiä

image

ihanan tuntuinen villapaita

image

mailman pehmein villapaita! Ei ehkä niinkään mun tyylinen mutta oli ihanan tuntuinen

image

lämpöpullo. Aivan ihana! Käytössä tälläkin hetkellä. Enää ei tarvitse palella

imageimage

halloween jäätelöitä, oli hyviä ja ostin kun halvalla sai!

ja reissusta selvittiin alle 100fr 😉 eikä tässä ole edes kaikki mitä ostin. Ostin halloween nugetteja, sipsejä ja pusuja 😀 vielä jos paketoisi joululahjoja, askartelisi joulukortteja, venyttelisi ja opiskelisi ranskaa ennenkö menee nukkumaan 🙂

image

-touhuaja

 


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 − 12 =

Arkistot