RSS Feed

Joulun odotusta.

0

marraskuu 17, 2014 by Emmi

 

Heippa!

nyt on ollut hieman hiljasta tän blogin suhteen, koska täällä on sairasteltu ja Oon vaan ollut yksinkertasesti päivän päätteeksi niin puhki etten ole jaksanut kirjoitella. Liikunta viikon ajalta 0! Mitään ylimäärästä En ole tehnyt. Säät on ollut todellaa huonoja ja jokainen meistä vuorotellen kipeänä. Sairastelu jatkuu myös tänään ja pikkunen oksentanut viimeyön ja Itselläni ollut lämpöä, pahaaoloa ja palelen kokoajan. Ei kiva. Ulkona ei ole hireveesti oltu, mutta olemme sitäkin enemmän valmistautuneet jouluun. Askarreltu lasten kanssa koristeita mm. Lumihiutaleita ja kortteja. Olemme leiponeet pannukakun, korvapuusteja ja viikonlopun aikana tänne ilmestyi myös pipareita. Joulu kappaleet on soinut viimekuusta lähtien. Jouluvalojakin on ilmaantunut jo ja muutamia koristeita. Itse olen myös piirtänyt ja paketoinut lahjoja. Paljon on paketoitu, paljon on paketoimatta ja paljon on vielä lahjoja ostamatta. Joulu on ihanaa aikaa <3 Kuhan sais vielä aikaseksi askarrella joulukortit loppuun niin Oisin aikavalmis avamaan ovet joululle. Sitten muutamia kuvia kuluneista päivistä.

 

Aamu alkaa ihanasti joulu teellä, joka nostattaa joulufiilistä. Teki mieli alkaa kokkamaan jotain hyvää ja leipomaan joten otin kokkikirjasta ohjeet, apukokki oli oitis valmis auttamaan. Tunnelmaa loi taustalla soivat joululaulut.

Aamu alkaa ihanasti joulu teellä, joka nostattaa joulufiilistä. Teki mieli alkaa kokkamaan jotain hyvää ja leipomaan joten otin kokkikirjasta ohjeet, apukokki oli oitis valmis auttamaan. Tunnelmaa loi taustalla soivat joululaulut.

Apukokki vauhti ettei pullat pala <3

Apukokki vauhti ettei pullat pala <3

Ei mitenkään mielestä I muistutusta korvapuusteja, eikä ollut oikein makuakaan mutta tuoksu oli oikea. Harjoitusta tekee mestarin, kyllâ joku musta vielä hyvää vaimon saa.

Ei mitenkään mielestä I muistutusta korvapuusteja, eikä ollut oikein makuakaan mutta tuoksu oli oikea. Harjoitusta tekee mestarin, kyllâ joku musta vielä hyvää vaimon saa.

Muutama paketti. Nimilapuiksi tein tonttuja, Kuusia ja kaikenmoisia kuvioita. :)

Muutama paketti. Nimilapuiksi tein tonttuja, Kuusia ja kaikenmoisia kuvioita. 🙂

Vauhdikasta joulun odotusta kaikille! -joulutonttu

Vauhdikasta joulun odotusta kaikille!
-joulutonttu


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 − = 8

Arkistot