RSS Feed

0

helmikuu 4, 2015 by Emmi

Heippa kaikille täältä kauniin valkoisesta ja kylmästä Switzerlandinstä! (-2)

imagewhat a day ! Sängystä oli noustu vissiin väärällä jalalla ku koko aamu hirveetä ämpytystä vastaan ja kitinää. Hermot oli ihan pikkasen sit kireellä koko porukalla! No ei siinä ku oli saatu vatsat täyteen ruokaa ja päästiin nukkuu päikkärit ni loppupäivä olikin sit yhtä juhlaa. Paistaa se aurinko risukasaankin!

Täsä me ny ollaan nii nätisti ja söpösti. (Enkelit)

Täsä me ny ollaan nii nätisti ja söpösti. (Enkelit)

Rakastan jotenkin tätä kuvaa ❤️ We are the champions!

Rakastan jotenkin tätä kuvaa ❤️ We are the champions!

Lumikasojen ritarit. Pikkunenki yritti kovasti tonne ylös päästä.

Lumikasojen ritarit. Pikkunenki yritti kovasti tonne ylös päästä.

käytiin sit vähän ulkoilemassa ja leikkimässä lumessa. Oli suunniteltu että oltas tänään menty vuoristoon pulkkamäkeen, mutta täällä on niin kylmä tuuli että ei sit lähetty. Tää tuuli on oikeesti ihan jäätävä ja se tulee vaatteitten läpi. hurrrrr!

Päästiin takaisin kotiin niin juotiin lämmintä mariannekaakaota joka kruunasi kyllä iltapäivän. Nautiskeltiin siinä sitten kunnolla.

Jumppa tuokion aika. Olen nyt niin rakastunut tohon jumppapalloon ja mattoon että iii-ha-naa! Jumppapallo helpottaa niin paljon liikkeiden hallinnassa ja kun olen tällainen selkävaivainen niin näitten avulla liikkeiden tekeminen on paljon miellyttävämpää. Matto toimii hyvänä liukuesteenä ja muutenkin on mukavampi tehdä matonpäällä ku lattialla. Mulla ainakin alaselkä kipeytyy kovalla ja samoin häntäluu. Viisas ostos kerrankin. Jumppaillessa hyvän musiikin tahtiin sai kivan hien päälle ja lihakset töihin. Haasteen toinen päivä 20 sekuntia lankussa, check!

Noi jumppa ohjeet on kyl niin hyvät ja voin huomenna kirjata ne tännekki . Nyt vireystilani on niin alhainen etten jaksa. Mutta liikkeet sopii loistavasti aloittelijalle kuin vähän kokeneemmallekkin kuntoilijalle.

Jumpan jälkeen meininkin alas syömään mamman (hostmummi) tekemää salaattia ja jälkkäriksi herkuteltiin jäätelöä. Nyt on lupa herkutella kun mamma on käymässä. Ihanaa kun saa loistavaa ruokaa ja vähän muutakin maukasta naposteltavaa.

Lihakseni on hiukan jumissa eilisestä jumppailusta ja tämän päivän reenin jälkeen kipeytyivät lisää. Ruoan jälkeen menin viilentymään 10minutiksi kylmään suihkuun. Nautinnollista se ei sillä hetkellä ole mutta olo tuon jälkeen. Tunnet kun veri alkaa kiertämään, joka paikassa kihelmöi ja tunnet kuinka lihakset rauhoittuvat. Tämä hetki tekee liikunnasta nautinnollisen. Sitten lopuksi vielä 20min venyttelyä rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Bueno!

Nää onnelliset kiittää ja kuittaa!  -gangstas

Nää onnelliset kiittää ja kuittaa!
-gangstas

 


 

 

 

 

 

 

 


0 comments »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 1 =

Arkistot