RSS Feed

Sama virne

5

maaliskuu 26, 2015 by Emmi

Mitä sen virneen taakse kätkeytyy..

imageimage

Kuvien aikaväli on se 12 vuotta, mutta sama vitun virne on ja pysyy 😀 Aika kultaa muistot! Ihana aina välillä pysähtyy hetkeksi ja katsella koneelta vanhoja, siis todella vanhoja valokuvia. Löytyy aikamoisia aarteita. Mieleen muistuu hyvät hetket kavereiden kanssa ja vanhat ajat. On mullakin kerenny tässä elämässä olemaan jo monenlaisia ajan jaksoja. Valitettavasti kaikkien kanssa ei enää tule oltua tekemisissä niin paljoa, osa on nukkunut pois ja joidenkin kanssa ei pidetä yhteyttä ollenkaan ihan muista syistä. Tulipa kaipuu vanhaan, vaikka ei minun nykyisessäkään tilanteessa ole vikaa. Olisi vaan niin mahtava pitää eri kaveriporukoiden kanssa semmonen jälleen näkeminen/ vanhojen muistelu ilta. Eri elämän tilanteiden takia on kuitenkin aika mahdotonta kasata vanhoja porukoita kokoon. Tän virneen taakse kätkeytyy paljon. Kuolemaa, riitoja, tappeluita, kieroilua niin itseltä kuin muilta, masennusta,eroja, pelkoa, auto-onnettomuuksia, alkoholismia, lääkkeiden väärinkäyttöä, särkyneitä sydämmiä,sairastelua, väkivaltaa, huumeita ja yksinäisyttä. Elämääni on mahtunut kaikenlaista, kaikenlaisia ihmisiä ja tapahtumia mahtuu 21 ikä vuoteen. Mutta elämässäni on ollut niin paljon hyvää onnea, rakkautta, voittoja, ystäviä, luottamusta, rakastumista, syntymisiä, seikkailuja, perhe, hauskuutta ja kaikke mitä ihminen vaan saattaa toivoa. Olen elänyt mahtavan elämän ja toivon että se jatkuu yhtä mahtavana. Kaikesta huolimatta jaksan edelleen virnuilla, jotkut kutsuvat sitä hymyksi. *Syvä huokaus* Olen onnellinen siitä mitä minulla on ollut ja mitä minulla on nyt, koska kaiken sen ansiosta olen juuri nyt täällä ja olen juuri tällainen kuin olen. Ne jotka ei minua kestä tällaisena niin voi poistua elämästäni, en tarvitse kieroilevia paskan jauhajia elämääni. Koska olen Onnellinen!

mun sisarukset ja edesmennyt mikko <3

mun sisarukset ja edesmennyt mikko <3

Mikko oli vähän kun mun veli. Se jopa asu meillä. Ikävä <3

Mikko oli vähän kun mun veli. Se jopa asu meillä. Ikävä <3

Kiitos! =) <3

image

-Emmi


5 comments »

 1. Keijo Välske sanoo:

  Moi Ensinnäkin on kiva lukea tekstiäsi. Tulee muuten luettua kaikkien tekstit jotka mun juttuja lukevat.

  Toinen asia jonka tähden ajatteli sulta kysyä neuvoa.
  Sinulla on laitettu mainokset tekstin sivuun oikealle. Sellaista olen minäkin toivonut. Mutta en vaan ole tajunnut kuinka se oikein tehdään. Ehkä tietokoneet tulivat liian myöhään minun elämääni. Ja nyt vanhana ei oikein tajua enään mitään.
  Kirjoitatko suoraan Omablogin sivuille vai miten tälläinen oikein onnistuu. Omissa kirjoituksissa mainokset ovat tekstin seassa mikä ei oikein ole kiva juttu. Jos mainokset olisivat tekstin sivussa olisi teksti paremmin luettavissa ja muutenkin selkeää. Ehkä joku nero jostain löytyisi.

  piki

  • Emmi sanoo:

   Hei! Oi miten kiva kuulla, Kiitos! 🙂 mikä sun blogi on voisin mielellään lukea. Ja noi mainokset. Käytätkö omablogia? Jos käytät niin mene ohjausnäkymistä ulkoasu kohtaan (eli se suti kuva) siitä otat vimpaimet kohdan ja sit etit sieltä paikan teksti. Sit siihen teksti kohtaan laitat sen linkin/koodin mainokseen. Toivottavasti oli apua. Jos tulee kysyttävää vielä niin saa kysyä. Yritän auttaa parhaani mukaan. 🙂

   • Keijo Välske sanoo:

    Moi taas

    Etköhän sinä ole mun sivustoilla jo käynnytkin. keijovaantaa.omablogi.fi. Piki nimikkeellä kirjoittelen.
    Kiitos tiedosta mainoksien suhteen. Ainakin näin alkuun tuntui ohje olevan ”helppo”. Mutta jos tulee ongelmia niin voinko vielä kysellä tietoja lisää-
    Tämä tietokone villitys tuli mulle vasta oikeastaan eläkeiässä niin kaikki on sen tähden niin uutta ja ei oikein uskalla mitään tehdä itekseen kun pelkää et kone menee sekaisin.

    Kiitos vielä kerran
    piki

    • Keijo Välske sanoo:

     Moi

     Vielä pitää pyytää neuvoa.
     Lisäsin vimpaimista teksti lätyskän. Ja siirsin mainoksen sivustolle. Mutta mitä tehdään kun se ei ottanut kun yhden koodin. Vai pitääkö jokaiselle mainokselle ottaa oma ”teksti” lätyskä johon mainoskoodi siirretään, vai mitenkä tehdään.

     piki

     • Emmi sanoo:

      Joo voit kysellä toki! Joo eli jokaiselle mainokselle on oma linkkinsä ja kaikki pitää erikseen sinne lisätä. tuskin kone ihan helposti sekaisin menee, mutta jos on epävarma niin aina on hyvä apua kysellä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 24 = 30

Arkistot